Nuk bëhet i gjallë prej 2 ditësh, familjarët kërkojnë ndihmë për gjetjen e 15-vjeçarit (Emri+Foto)

0
91

Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur.

Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer asnjëri prej tyre. “Ka dalë dje në mëngjes nga shtëpia më shokun e tij të së njëjtës moshë dhe më nuk janë kthyer, rastin e kemi lajmëruar në polici”, ka thënë vëllai i adoleshentit.

“Mosha është gabuar në përshkrimin e fotografisë pasi Ronaldinjo është 15 vjeçar”, ka thënë vëllai i tij.

Sipas tij, Ronaldinjo nuk vijon mësimin pasi që nga klasa e 7-të ka ndërprerë shkollën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here