TE FIKSUAR PAS NDJEKËSVE, MINISTRI SHQIPTAR TURPËROHET NË RRJETET SOCIALE

0
257

9 vite me pare lindi rrjeti social qe sot përdoret masivisht nga te gjitha moshat. Por gjithashtu dhe nga qeveritare ne mbare boten. Por me daljen e këtij rrjeti social konkurrenca për ndjekës dhe pëlqime tek fotot u rrit masivisht duke kthyer ketë edhe ne “biznes” shume fitimprurës për specialistët.

Por pjese e këtij “biznesi” qenka bere dhe vete Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural z. Bledi Cuci ku duke mos u pëlqyer apo ndjekur ne rrjetet sociale nga shqiptaret paska vendosur te blejë një llogari me shume ndjekës.

E veçanta këtu është se profili i z.Cuci ka ndërruar emrin 36 here ku ne te gjithë është përdorur emri i një femre (e vetmja mënyre për te bre shpejt shume ndjekëses)

Fotoja ne lajm nuk është vene për të marrë klikime por për të shpjeguar se si në foton majtas bëhen shumë ndjekës ne facebook e me pas si shndërrohet ky profil në faqen zyrtare te Ministrit të Bujqësisë z.Bledi Cuci

Kujtojmë që kjo nuk është gafa e parë e z.Cuci duke qenë se shpesh here bën gafa, ku muaj më parë do të shprehej se, ‘vaji i palmës është i padëmshëm’ apo duke quajtur Shqipërinë “Alabnia”.

Me poshtë fotot e publikuara ne facebook nga “Brryli Broadway”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here