Ministri Ahmetaj e merr vesh shpalljen e fatkeqësisë natyrore në ‘Opinion’

0
62

Arben Ahmetaj është emëruar nga kryeministri Edi Rama ministri përgjegjës për përballimin e situatës me koronavirusin në Shqipëri.Një detyrë e tillë nënkupton që zyrtari i qeverisë duhet të jetë më i informuar, pas kryeministrit, për aktet ligjore dhe pjesën e operacioneve financiare për përballimin e situatës.

Por edhe pse shpallja e gjendjes së fatkeqësisë është botuar në fletoren zyrtare, ministri e mori vesh këtë akt ligjor në emisionin ‘Opinion’ në gazetari Blendi Fevizu. Video më poshtë tregon momentin kur ministri u informua për vendimin e qeverisë ku bën pjesë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here