“Po më bie të fikët. Çfarë të bëj?”- Dorina Mema në ankthin pasi komshiut i bëjnë testin e koronavirusit: Si të ndihmojnë e të shmangim njëri-tjetrin

0
103

Dorina Mema është në ankth pasi zbuloi se mjekët i kishin bërë testin e koronavirusit komshiut të saj.Modelja e fitness u shpreh se ndërsa janë në pritje të përgjigjes së komshiut, asaj po i bie të fikët dhe nuk di se çfarë të bëjë. “Stafi mjekësor erdhën të bënin një tampon tek lagjja ime, paskan qenë pikërisht tek kati im. Në pritje të përgjigjes së komshiut po më bie mua të fikët. Çfarë të bëj?”– shkroi ajo.Ndërsa u shpreh se kjo është një situatë e vështirë pasi nuk dimë se si të ndihmojmë e të shmangim njëri-tjetrin.“Nuk e di domethënë çfarë ankthi, si të ndihmojmë e si ta shmangim njëri-tjetrin?”- shtoi Dorina Mema.

     

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here