Gjesti i veçantë i Dom Gjergj Metës në Rrëshen, 40 minuta në rrugët e qytetit, besmtarët nëpër ballkone me qirinj në duar

0
70

Besimtarët katolikë nuk kanë mundur të shkojnë nëpër katedrale apo kisha për të të ndjekur meshën e Pashkëve. Por, Dom Gjergj Meta, prifterinjtë dhe murgesha të Rrëshenit, gjetën një mënyrë shumë origjinale për të mbërritur  tek banorët. Ata dolën në rrugët e qytetit dhe i uruan banorët dhe besimtarët, të cilët e përcollën këtë moment magjik nga ballkonet e banesave. Ecja e tyre zgjati rreth 40 minuta dhe gëzoi shumë besimtarë.

Dom Gjergj Meta kishte marrë leje për të bërë këtë marshin nëpër qytet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here