Me maskat që simbolizonjë flamurin italian dhe portugez, CR7 ka një mesazh të rëndësishëm

0
66

“Të bëjmë gjithcka mundesmi për ta ndihmuar”. Cristiano Ronaldo kthehet prezent në profilin e tij në Instagram, direkt nga Madeira, me një mesazh sensibilizues në luftën kundër koronavirus, me një foto në plan të parë dallohet një maskë.

Dy në fakt, që përfaqësojnë flamurin portugez e atë italian.

“Në momente të vështira si ky, për botën tonë është e rëndësishme të mbështesim njëri tjetrin”, ka shkruar kampioni portugez me hashtag #beyondthemask #nevergiveup (përtejmaskës e kurrëmosudorëzo).

Cristiano Ronaldo po merr pjesë në fushatën e dhurimeve për Kryqin e Kuq Italian në faqen nevergiveup.tinaba.it. Në këtë fushatë kanë marrë pjesë shumë kampionë, mes të cilëve Javier Zanetti e Gianluigi Buffon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here