Lajm i keq për përdoruesit e ‘WhatsApp’! Aplikacioni shumë i dashur në rrezik zhdùkje nga Covid-19

0
107
People are seen as silhouettes as they check mobile devices whilst standing against an illuminated wall bearing WhatsApp Inc's logo in this arranged photograph in London, U.K., on Tuesday, Jan. 5, 2016. WhatsApp Inc. offers a cross-platform mobile messaging application that allows users to exchange messages. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg

Pandemia e koronavìrusit e cila ka izoluar pjesën më të madhe të njerëzve, mund të ketë edhe një pasojë tjetër të rëndë, pasi WhatsApp mund të mos përdoret më.Është ky alàrmi i dhënë direkt nga themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, sipas të cilit serverat mund të mos mbajnë, madje rrézikojnë të “shkrihen”, në rast se pandemia vijon të rritet në të gjithë botën.

Kjo për shkak se teksa miliona njerëz vijojnë të punojnë online nga shtëpia, chatet dhe grupet mund ta mbingarkojnë rrjetin.Sa i takon WhatsApp, ngarkesa ka të bëjë me shtimin e videotelefonatave kohëve të fundit.

“Për momentin nuk po përballemi ende me një epidemi masive bashkëkohore në të gjithë botën, por nëse kjo ndodh do të duhet të sigurohemi të jemi në lartësinë e duhur për sa i përket infrastrukturës”, tha Zuckerberg, shkruan noa.al. Ai detajoi se tràfiku i të dhënave tani është përtej majave që ndodhin zakonisht në prag të Vitit të Ri.

MARK ZUCKERBERG BUYS WHATSAPP FOR 22 BILLION | Chat & Chill - YouTube

Facebook seeks to knit Instagram and WhatsApp with core app ...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here