Besimtarët myslimanë peticion qeverisë për t’u falur në ambiente publike gjatë muajit të Ramazanit: Të paktën tek “Skënderbeu” apo Bulevardi

0
57

Mijëra besimtarë myslimanë shqiptarë i janë drejtuar me një peticion Komuniteti Mysliman i Shqipërisë duke kërkuar që qeveria t’i lejojë të falen gjatë muajit të Ramazanit në zona publike. Sipas analistit Arjan Curri, besimtarët myslimanë shprehen se janë të gatshëm të respektojnë të gjitha masat mbrojtëse, si distancimi.

“Sot besimtarët myslimanë, mijëra prej, tyre i janë drejtuar me një peticion të firmosur Komitetit Mysliman Shqiptar dhe i kanë kërkuar që të paktën gjatë muajit të Ramazanit, këtë faljen ekstra te Sheshi Skënderbej ose në bulevard, ta bëjnë sigurisht duke respektuar distancën e të gjitha masat,” tha Curri në emisionin Zonë e Lirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here