S’ka më puthje në faqe dhe shtrëngime duarsh, këto janë 3 mënyrat e reja të takimit, falë COVID-19 do përshëndetemi me ‘Namaste’

0
100

Pandemia e koronavirusit ka ndryshuar sjelljet që njerëzimi ka adoptuar ndër shekujt. Duke nisur që nga dalja nga shtëpia e deri tek përshëndetja me dorë, qyterarët do të duhet që të mësohen me rregullat e reja.Megjithëse ne jemi mësuar të japim dorën dhe të puthemi në faqe kur takohemi, të gjitha zakonet e mësuara deri më tani duhet të harrohen dhe të adoptohen të tjera.

Tashmë do të duhet të përshëndetemi duke ngritur dorën lart, me dy duart (stil që përdorin indianët duke shtuat edhe fjalën “Namaste”), me sy apo dhe duke lëvizur kokën lart e poshtë.

(k.m/dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here