Pandemia e koronavirusit i sjell shifra të çmendura aplikacionit më trendi të momentit

0
90

Aplikacioni i videove sociale TikTok nga ByteDance është shkarkuar më shumë se 2 miliardë herë në të gjithw botën në App Store dhe Google Play, sipas vlerësimeve të Inteligjencës së Sensor Tower Store .

TikTok gjeneroi më së shumti shkarkime për çdo aplikacion ndonjëherë në një tremujor, duke grumbulluar më shumë se 315 milion instalime në të gjithë App Store dhe Google Play.

Ndërsa aplikacioni ishte tashmë i popullarizuar dhe mbështetur nga një fushatë e madhe për blerjen e përdoruesve, rritja më e fundit e TikTok vjen në mesin e pandemisë globale COVID-19, e cila ka parë konsumatorët të tërhequr në pajisjet e tyre mobile më shumë se kurrë kur kërkojnë mënyra të reja për të blerë, punuar, dhe lidheni me të tjerët.

India dhe Kina kryesojnë listën, kjo pa marrë në konsideratë shkarkimet nga third-party app stores, praktikë shumë e famshme në të dyja vendet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here