LAJM I FUNDIT/ Merret vendimi për shembjen e Teatrit Kombëtar (dokumenti)

0
78

Është marrë vendimi për shembjen përfundimtare të godinës së Teatrit Kombëtar nga Këshilli Bashkiak i Tiranës.

“Miratimin e shembjes së godinave të ”Teatrit Kombëtar”, ndodhur në pasurinë me numër 1/241, zona kadastrale 8150, në pronësi të Bashkisë Tiranë, bazuar në akt- kspertizën nr. 1026/1 prot, datë 13.05.2020 e hartuar nga Instituti Ndërtimit ”Mbi vlerësimin e godinës së Teatrit Kombëtar”, bashkëlidhur dhe pjesë përbërëse e këtij vendimi”

Burimi: TPZ.al

DOKUMENTI:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here