Skandal i paprecedent/ Hakmarrja e Edi Ramës, del vendimi për mbylljen e “Tv ORA”

0
215

Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor kërkon mbylljen e sinjalit të transmetimit të RTV Ora., kështu njofton vetë ky televizion.

Një ditë pas gjobitjes në mënyrë të paprecedentë me 20 milionë lekë, ISHSH ndërmerr dhe një hap tjetër të rëndë duke kërkuar mbylljen e sinjalit të RTV Ora.

Për herë të parë pas 30 vitesh demokraci kerkohet te mbyllet sinjali i nje televizioni pasi vendosi në mënyrë arbitrare dy gjoba ndaj emisioneve në Televizionin Ora.

“Mbyllja e televizionit ka ndodhur sepse janë lejuar njerëzit të flasin në studio. Kjo është e qëllimshme. Është bërë inspektimi vetëm me një foto, nuk kanë ardhur në televizion inspektorë. Nuk mund ti mbyllësh gojën se do të flasë. Nuk po mbyll biznesin por po mbyll fjalën e lirë. Kemi qenë të ndershëm përballë shikuesve dhe beteja do të vazhdojë thekson drejtori i informacionit te RTV Ora, Brahim Shima.

Më poshtë, dy gjobat e vendosura ndaj Tv Ora:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here