Foto/ Nga Teatri Kombëtar nuk ka mbetur më asgjë, shihni se si e ka rrafshuar Edi Rama

0
141

Mëngjesin e sotëm, regjimi i Edi Ramës, nëpërmjet policisë dhe shërbëtorit të Bashkisë së Tiranës, ka shembur Teatrin Kombëtar të Shqipërisë, në mënyrë brūtale.

Aktivistët dhe aktorët janë tërhequr zvārrë dhe shoqëruar nga policia. Më pas, godina është rrafshuar (fotot më poshtë)

Fotot e mëposhtme tregojnë se tashmë nuk kemi më një Teatër Kombëtar, por në vend të kësaj godine të trashëgimisë tonë kulturore, kanë mbetur vetëm inerte dhe një hapësirë bosh, e cila pritet të zëvendësohet nga një ngrehinë që ka zgjedhur Edi Rama.

/TPZ.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here