Ylli i muzikës pop merr nismën e veçantë/ Jon Bon Jovi dhe bashkëshortja e tij hapin restorantin e tretë për të ushqyer njerëzit në nevojë

0
100

Ish- Ylli i muzikës pop, Jon Bon Jovi dhe gruaja e tij Dorothea, të cilët janë dy krishtër të devotshëm,më datë 22 Janër kanë hapur një restorant të trëtë me një staf vullnetar. Sipas mediave të huaja se restorantido të ushqejë kryesisht studentët që nuk kanë mundësi që të ushqehen. Kjo vjen pasi sipas të dhënave u vu re se 75% e studentëve marrin ndihmë financiare.

Restoranti JBJ Soul Kitchen është hapur në kampusin e Univesitetit Rutgers ku dhe do të ketë rregulla ndryshe nga restorantët e tjerë pasi kamarierët ose shërbyesit vullnetarë nuk do të kenë nevojë të marrin llogaritë. Jovi në një intervistë për mediat e huaja ësht shprehur se nga është motivuar për ndërmarjen e nismës së veçantë.

“Ne kemi hapur restorantin tonë të parë Soul Kitchen dhjetë vjet më parë në Neë Jersey pas katastrofës së stuhisë Sandy. Të dytin e hapëm në lumin Toms, pasi aty kishte shumë njerëz të prekur. Tani e kuptuan se dhe fëmijët në universitet ishin të uritur dhe erdhëm këtu,”tha ai.

Ndërkohë gruaja e tij thotë se: Njerëzit kanë një version romantik të studentit të uritur, por ju siguroj që nuk është fare i tillë.

Burimi: Yahoo

(A.K.dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here