“Unë di gjithça, kam informacion direkt”, shoku i skuadrës tregon se çfarë po ndodh me Schumacher

0
115

Në një intervistë për Fox Sports, Felipe Massa foli për shëndetin e Michael Schumacher pas aksidentit që pësoi në Meribel më 29 Dhjetor 2013. Nga ajo ditë e mallkuar, familja e ish-pilotit gjerman ngriti një “mur” për të mbrojtur privatësinë e gjermanit, në mënyrë që çdo lajm të ketë gjithnjë një efekt të caktuar.

“Unë e di se si është Michael, kam informacion të drejtpërdrejtë për gjendjen e tij. Marrëdhënia ime me të ka qenë gjithmonë shumë e ngushtë, me gruan e tij Corinna më pak, pasi rrallë vinte në gara. Ne e dimë që situata e tij nuk është e lehtë. Lutem çdo ditë që të mund të përmirësohet. Ai po kalon një fazë delikate, por ne duhet ta respektojmë atë, siç bëra me familjen e tij. Ata nuk u pëlqen të zbulojnë ndonjë informacion, kështu që pse duhet ta bëj atë? “, u shpreh Massa.

Shoferi aktual i Formulës flet edhe për Mick Schumacher, djalin që ka ndjekur hapat e babait të tij dhe po përpiqet të hyjë shpejt në botën e shpejtësisë. “Unë ëndërroj dhe lutem çdo ditë që Michael të përmirësohet dhe të shohë djalin sesi garon. Kjo do të ishte diçka e bukur. Lutjet e mia shkojnë për shëndetin e tij.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here