7 foto që provojnë se protesta e djeshme duhet marrë shembull

0
78

Dje, qindra të rinj dhe të reja, qytetarë të thjeshtë dhe personazhë të njohur iu bashkuan protestës në sheshin “Nënë Tereza”, si një mënyrë për të ngritur zërin kundër abuzimeve seksuale të të gjitha llojeve.

Protesta paqësore e mbajtur dje, shërbeu si një lëvizje për t’u marrë shembull dhe një hap i parë i suksesshëm ndaj ndryshimit. Pankartat e mbushura me thirrje dhe shprehje nga më frymëzueset, u bënë zëri i të gjithë atyre që deri dje, nguronin të flisnin.

Ç’ndodhi dje dhe ç’pritet të ndodhë në vazhdim, e shihni përmes fotove te realizuara nga fotografi Marsel Dajçi.

Marrë nga Anabel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here