Foto të papërsëritshme të shkrepura fiks në kohë, të shkrepura pak para ‘masakrës’

0
135

Ndodh shpesh që ngjarjet rastësore janë edhe më të komentuarat dhe që tërheqin shpesh vëmendjen më të madhe, e sidomos kur bëhet fjalë për kujtime që tentohen të ruhen përmes fotove por që kuptimi i tyre merr tjetër për tjetër.

Falë shpikjes së fotografisë, qeniet njerëzore janë në gjendje të regjistrojnë ngjarje të ndryshme të jetës së tyre, qofshin ato në skenë ose spontane.

Por çdo të thotë “Fotografi”? Termi e ka origjinën në Greqinë e lashtë dhe në të vërtetë do të thotë “vizatim me dritë”, ndërsa fjala “kamera” do të thotë “dhomë e errët”.

Ne të gjithë jemi tifozë të mëdhenj të fotografive që kapin thelbin e një situate në momentin e duhur. Interneti është përplot me njerëz që i ndajnë këto momente qesharake, të përkryera.

Bright Side, ka mbledhur pamjet më të çuditshme që vijnë nga fotografitë e inskenuara dhe spontane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here