Pa energji elektrike për të gjithë javën, OSHEE bën njoftimin e rëndësishëm: Zbuloni kur do mbetet pa drita zona juaj

0
33

OSHEE ka dhënë njoftimin e rëndësishëm për stakimin e energjisë elektrike në Tiranë. Në data 21-25 Shtator, zona të ndryshme të kryeqytetit do të mbeten pa drita në intervalin kohor 09:00-13:00.

Njoftimi i OSHEE: Stakim, 21-25 shtator/ Për shkak të remontit të planifikuar në NST “Uzina Dinamo”, në datat 21-25 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

21 shtator/ Pjesërisht: Zona pranë shinave të Trenit, zona pas spitalit të Traumës, zona tek ish-Parku i Autobusave, rruga “Don Bosko”, rruga “Vangjel Noti”, zona pranë ish-Kombinatit; 22 shtator/ Pjesërisht: Paskuqan, Kodër Kamëz, zona pranë Universitetit Bujqësor

23 shtator/ Pjesërisht: Paskuqan, Bathore lagjet 2,3,5, Paskuqan 2, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe;24 shtator/ Pjesërisht: Bathore, Paskuqan, rruga “Jordan Misja”.

25 shtator/ Pjesërisht: Rruga “Jordan Misja”,  zona pranë ish “Uzina Dinamo”, rruga “Siri Kodra”, zona pranë shinave të Trenit, zona pas spitalit të Traumës, Paskuqan, Bathore lagjet nr.2, 3 dhe 5, zona tek ish-Parku i Autobusave, rruga “Don Bosko”,  rruga “Vangjel Noti”, zona pranë ish-Kombinatit, Kodër Kamëz, zona pranë Universitetit Bujqësor, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here