Maska edhe në rrugë/ A po i zbatojnë masat qytetarët shqiptarë? (Foto nga Tirana)

0
22

Ditën e sotme ka hyrë në fuqi akti normativ, që detyron çdo qytetar të mbajë maskën, thuajse në çdo ambient, përfshirë edhe në rrugë (me disa përjashtime), në mënyrë që të frenohet përhapja e koronavirusit. Në rast të kundërt, qytetarët do të gjobiten.

Por, a ka nisur të zbatohet ky rregull?

Nga një vëzhgim në Tiranë, duket se rregulli ka filluar të zbatohet.

LSA ka fotografuar kalimtarë në rrugët e Tiranës dhe duket se  një pjesë e mirë e tyre, e kanë zbatuar rregullin, duke vendosur maskën. Ka edhe nga ata që e vendosin maskën në mënyrë të gabuar, duke mos mbuluar gojën dhe hundën, por e mbajnë në mjekërr.

FOTO:

/TPZ.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here