Kreu i Kishës Katolike, Masaffra, jep mesazhin e veçantë për Krishtlindjen 2020

0
48

Kreu i Kishës Katolike në Shqipëri, Imzot Angelo Massafra, Arqipeshkëv Metropolit i Shkodrës – Pult, iu ka pëcjellë një mesazh sot besimtarëve në Shqipëri me rastin e Krishtlindjeve.

Një mendim të veçantë, z.Massafra ua drejtoi atyre njerëzve që po vuajnë nga pandemia, nga sëmundja apo nga humbja e njerëzve të dashur dhe një mesazh të veçantë, tregtarëve që të mos ngrenë çmimet. Po ashtu, politikanëve që të tregojnë interes për qytetarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here