Shqipëria nën ujë, ministrja Balluku raporton nga Dubai për situatën

0
57

Shqipëria është nën ujë, por ministrja e Infrastrukturës dhe energjisë Belinda Balluku po e ndjek me vëmendje nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Më 8 janar, u bë e ditur se ministrja do të merrte pjesë në takimin për koordinimin e projektit të marinës së Durrësit dhe ballinës ujore në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Duke lexuar shifrat e përgatitura nga stafi i saj, Balluku u kujdes të thotë se masat i kishte marrë më herët, me kaskadën e Drinit, gjë që sipas saj shmangu pasojat katastrofike.

”Ne kemi nisur nga puna para 10 ditësh duke qenë të përgatitur për këtë situatë, duke marrë masat e duhura, kështu që e kemi gjetur veten të përgatitur dhe kaskada për të parandaluar përmbytjen në fushën e Shkodrës. Dua të them që të të gjithë zëvendës ministra kanë qenë në komunikim direkt, kemi përdorur TV duke pasur kështu mundësinë për të informuar publikun orë pas ore qoftë për situatën e energjisë elektrike, KESH, OSHEE dhe OST, kështu që të gjithë kanë qenë në krye të detyrës. Kemi qenë në gatishmëri më shumë se 2 javët e fundit”, tha Balluku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here