VIDEOSKANDALI në Dubai/ Shihni sa zemërim ka shpërthyer online

0
139

Nuk kalon një ditë pa dalë një skandal nga kjo qeverisje.

Por kjo e fundit ka shkaktuar një zemërim online që rrallë është parë ndonjëherë në Shqipëri.

Zyrtarët e lartë të Rilindjes darkojnë në Dubai në një nga restorantet më të shtrenjtë në botë, ndërsa Shqipëria është zhytur në ujë dhe në hallet e saj të përditshme.

Zemërimi i madh vjen edhe për faktin se lajmi ka qarkulluar kryesisht online.

Qindra meme dhe statuse janë prodhuar nga opinioni publik, që e sheh këtë si darkën e fundit që po i vë kapak qeverisjes më të keqe në Shqipëri.

Ndiqini më poshtë disa prej memeve më pikante:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here