Ermal Mamaqi ia thotë në sy Zaimina Vasjarit: Nuk do të të ftoj kurrë më në program!

0
42

I pyetur se cili është personi që nuk do të ftonte kurrë në program, Ermali tha emrin e Zajminës. Përgjigjen e tij, Ermali e argumentoi me faktin se Vasjari vonohet gjithmonë dhe nuk është aspak korrekte.

Moderatori Ermal Mamaqi është shprehur i prerë dhe ka thënë se këngëtaren Zajmina Vasjari nuk do ta ftonte kurrë më në program. Të dy ishin të ftuar në “Shiko kush luan”, dhe Mamaqi u bë pjesë e një loje me pyetje.

I pyetur se cili është personi që nuk do të ftonte kurrë në program, Ermali tha emrin e Zajminës. Përgjigjen e tij, Ermali e argumentoi me faktin se Vasjari vonohet gjithmonë dhe nuk është aspak korrekte.

“Zajmina Vasjari…po vonohet, vonohet shumë sa herë që e kam ftuar ka ardhur me vonesë,”- tha Ermal Mamaqi.

(f.m/dosja.al)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here