5 VENDET PËR TE NGRËNE MËNGJESIN APO DREKËN MË TË MIRË NË SHKODËR

0
271

Përveç traditës në gatimet tradicionale dhe mikpritjes qe qyteti i Shkodrës i jep turistëve vendas apo të huaj, shumë restorante apo hotele në Shkodër vlerësohen për mëngjesin apo dreken me te mire ne rrjetet sociale.

Lista e mëposhtme është marre në tripadvisor ku janë të renditura sipas përshtypjeve dhe dhe cilësisë së shërbimit. (HIGHEST RATING SEARCH)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here