Ku do kandidojë me 25 prill? Rama: Vlorën unë nuk e lë, Durrësit i kam një borxh

0
60

Rama: “Është process dhe sigurisht lista përfundimtare do të jetë ajo që do të çohet në KQZ. Ne kemi ligjin zbatojmë ligjin, përgjegjësia e kujdo që gënjen në vetëdeklarim është personale. Partia nuk është polici që të hetojë kush është i kriminalizuar. Nuk kemi asnjë mundësi të ngrejmë salla operative nëse dikush fsheh diçka në lidhje me dokumentacionin e tij.

Nuk bëj komente për emra të veçantë, pasi emrat e veçantë janë produkt i procesit të përzgjedhjes. Ky është problem më i vogël por është e sigurt që unë Vlorën nuk e lë dhe Durrësit i kam një borxh”, tha Rama./dosja.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here