Kulla Eiffel ndryshon ngjyrën e saj për herë të parë pas 132 vitesh

0
23

Kulla Eiffel do të ndryshojë ngjyrën e saj pas 132 vitesh që nga krijimi i saj.

Ngjyra e kafenjtë u zëvendësua në vitin 1968 në ngjyrë kafe të artë. Duke qenë se Kulla ‘Eiffel’ nuk po vizitohet më nga qytetarët për shkak të pandemisë, menaxheri i përgjithshëm i Sete, tha se ky është momenti perfekt që të ndryshojnë ngjyrën e kullën në pak më të artë. Sipas Ruivo kjo ngjyrë më e artë do të përfaqëojë mbarimin e pandemisë.

“Kulla Eiffel do të ketë një pamje më të artë, të praruar, si medaljet Olimpike dhe vitet që Parisi, Franca dhe Europa përgatiten të jetojnë kur të mbarojë pandemia”, komentoi Patrick Branco Ruivo, menaxheri i përgjithshëm i Sete, kompania që menaxhon monumentin.

(R.G/Faxweb)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here