Veliaj: Piramida, peng i Edi Ramës! Projekti fitues është nga Holanda, na duhen dhe financa të tjera

0
26

”I thashë Edi cila është gjëja që të ka ngelur peng. Fjala e parë ishte Piramida. Nuk ka qenë vetëm peng i Edit, por i kujtdo, kujtdo që ka qenë pjesë e Tiranës, është rritur me të, apo ka rrëshkitur këtu tek Piramida.Projekti fitues është nga Holanda, na duhen dhe financat përvec saj.

Në këtë bashkëpunim tashmë, kemi mundësuar gjithë financimin për një punë 2-vjeçare, për rijetësimin e Piramidës që do jetë qendra më e madhe dixhitale në Ballkan. Në pamundësi për një event të madh, duhet të shtyjmë festën e madhe afër fundit.Duam ta kthejmë në një ekosistem dixhital, jo vetëm mësimin, start-up, apo kompanitë teknologjike.”- tha Veliaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here