Ja përse i mbajnë stjuardeset duart pas shpine

0
71

Zakonisht stjuardesa e cila pret udhëtarët gjithmonë i mban duart pas shpinës.Ato pikërisht fshehin diçka në duar.

Këtë e bëjnë një shkak të thjeshtë – i numërojnë udhëtarët
Personeli i kabinës në duar mban një aparat të vogël, me ndihmën e të cilit i numëron udhëtarët. Këtë zakonisht e bëjnë me rastin e hyrjes suaj në avion, por mund të ndodhë që t’ju “numërojnë” edhe derisa jeni duke u ulur në ulëse.

Kështu duket numëruesi “sekret”:

Për shkak të kësaj duart i mbajnë kryesisht pas shpine, në mënyrë që të mos tërheqin shumë vëmendje ndaj këtij veprimi. Ndonjëherë këtë e bëjnë pasi të jenë ulur të gjithë, por ndonjëherë edhe nga dy herë – gjatë hipjes në avion dhe pasi të jenë ulur të gjithë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here