“Varfëri, papunësi, vështirësi ekonomike”, Bardh Spahia: Në këtë pikë e ka kthyer çdo shkodran qeveria e Edi Ramës

0
276

Shkruan në Facebook Bardh Spahia, kandidat për deputet i PD- së Shkodër: Varfëri, papunësi, vështirësi ekonomike. Në këtë pikë e ka kthyer çdo shkodran qeveria e Edi Ramës. Por banorët e rajonit 2 në Shkodër kanë shpresë dhe alternativë, duke mbështetur Partinë Demokratike.

Është e vetmja forcë politike me një program të qartë për daljen nga kriza të biznesit, të zhvillojë ekonominë, të afrojë Shqipërinë me BE-në. Alternativa e PD është për familjen, për rininë, për ekonominë, për t’i rikthyer shpresën shqiptarëve./shkodraweb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here