E papritur! Bie Facebook dhe Instagram, rrjetet sociale në ‘Black out’

0
15

Facebook dhe Instagram, dy rrjetet sociale më të mëdha në botë sapo kanë rënë.

Down, çdo gjë “black out” dhe përdoruesit janë kapur në befasi nga ky ç’akordim i rrjeteve sociale.

Ata nuk kanë mundësi të hapin faqet e tyre personale, të shohin shkrime, foto apo dhe të kontaktojnë me të afërmit e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here