Helidon Bushati publikon spotin: Dëgjo historitë e disa banorëve të Shkodrës

0
325

Kandidati per deputet i PD ne qarkun e Shkodres Helidon Bushati publikon spotin elektoral…Dëgjo historitë e disa banorëve të Shkodrës.

Dhe më thuaj, a mendon se duhet t’i japim më shumë kohë së keqes?
Ata e dinë, këtë herë e keqja mundet me votë!
Bashkohu, kundra së keqes, me votë, të dielen!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here