“Ky është katërvjeçari për Shkodrën”, Benet Beci: Prandaj me 25 prill duam besimin tuaj

0
388

Në spotin e tij të radhës, kandidati i PS- së për Qarkun Shkodër Benet Beci, ka evidentuar disa nga punët e kryera nga ai gjatë periudhës së drejtimit të Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Mes punëve të kryera, evidentohen ato në territorin e Bashkisë Malësi e Madhe, Bashkinë e Pukës, Vaun e Dejës dhe Bashkinë e Shkodrës.

“Ky është katërvjeçari për Shkodrën, prandaj duam besimin tuaj, me 25 prill votoni Partinë Socialiste”, është mesazhi i kandidatit Socialist Benet Beci. Për më shumë, mund të ndiqni spotin më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here