Beqaj i sigurtë se do fitojë 4 mandate në Shkodër, ia garantojnë patronazhistët

0
570

Drejtuesi Politik i PS-së në qarkun e Shkodrës Ilir Beqaj shprehet i bindur se edhe në këto zgjedhje PS do të marrë 4 mandate në këtë qark.

Sigurinë ia japin dhe patronazhistët ndërsa sigurinë e fitores së 72 mandateve në rang vendi, ia japin exit pollet.

“Sot jam shumë më i sigurtë për 4 mandate në Shkodër. Tashmë, që di edhe pjesëmarrjen në votime, pjesëmarrjen në votime në çdo ZAZ e QV, organizimin tonë, personat që kanë dalë për të votuar si pjesë e sistemit tonë të organizimit dhe patronazhimit. Jam mëse i qetë që kemi përmbushur objektivin bashkë të 4 mandateve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here