Numërohen më shumë se 250 mijë vota në rang kombëtar

0
403

Procesi i numërimit të votave është duke vijuar në të gjitha qarqet e vendet dhe deri tani nuk janë raportuar probleme serioze.

Deri në orën 06:30 janë numëruar më shumë se 250 mijë vota në rang kombëtar. Ndërkohë, bashkia e Pustecit në Qarkun e Korçës ishte e para ku u mbyll procesi i numërimit, i cili nuk zgjati më shumë se dy orë, pasi kishte vetëm 7 kuti për të numëruar.

Ndarja e votave:

Partia Socialiste 131791 vota – 49,84%

Partia Demokratike – Aleanca për Ndryshim 101669 vota – 38,45%

Lëvizja Socialiste për Integrim 17932 vota – 6,78%

Partia Socialdemokrate 5384 vota – 2,04%

Nisma Thurje 1584 vota – 0,6%

Lëvizja për Ndryshim 1324 vota – 0,5%

Bindja Demokratike 1305 vota – 0,49%

Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare 804 vota – 0,3%

Kandidat i Pavarur 779 vota – 0,29%

Partia Aleanca Demokracia e Re 707 vota – 0,27%

Partia Lëvizja e Re 596 vota – 0,23%

Partia Balli Kombëtar 314 vota – 0,12%

Aleanca Bashkimi Popullor 250 vota – 0,09%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here