Bleona Qereti: “Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele…”

0
96

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën paraja të lumtur”.Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shpërngulur në Amerikë.Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të sinqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e panelit e kundërshtuan atë.

Bleona Qereti: Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele…

“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një model në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është modeli që ka vendosur shoqëria?..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here