Çfarë ndodhi? Aristela shperthen në të shara ndaj Blerimit dhe Princit (VIDEO)

0
56

Gjatë shfaqjes së takimit të Aristelës dhe Princit ndodhi një ngjàrje e pakëndshme.

Ndërsa Aristela po jepte mendimin e saj, Blerimi bashkë me Princin nisen të bënin skena të pakuptimta.

Princi ishte duke biseduar dhe duke dhënë mendimin e tij, kur Blerimi filloi duke qeshur dhe ndërpreu fjalën e Princit teksa edhe ai filloi të qeshte.https://www.photojoiner.net/image/08KMKBfS

Aristela nuk reagoi herën e parë kur qeshën konkurrentët por kjo gjë u përsërit nga Blerimi e Princi dhe bëri që konkurrentja të shpérthénte me të shàra ndàj të dy konkurrentëve meshkuj duke i ofénduar ata.

Kjo ka sjellë révoltimin e madh të vajzës e cila është prékur nga gjésti i tyre.

Më pas djemtë janë shprehur se asgjë s’kishte të bënte me vajzën por me një koment të Mevlanit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here