A nuk ke frikë se fëmijët e tu mund të merren të pandehur? Sali Berisha bën deklaratën e fortë

0
74

Cani: A nuk ke frikë se fëmijët e tu mund të merren të pandehur?

Berisha: Ata të merren 100 herë. Unë kam deklaruar dhe deklaroj se marr përgjegjësi për ccdo veprim të fëmijëve të mi. Për ccdo veprim të fëmijëve të mi unë mbaj vështirësi.

Cani: Ku e dini që nuk jeni përgjuar?

Berisha: I kam detyruar fëmijët që të deklarojnë pasurite si i ati. Djali im ka marrë vetëm 3 muaj rrogë në ndërmarrje publike dhe më pas ka dalë në sektor privat si sipërmarrës dhe këshilltar ligjor. Vajza ka punuar si avokate. Ky është këshilltar ligjor. Ja ka kontrolluar Edi Rama të paktën 10 herë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here