Ai ishte një mason Enver Hoxha? Alfred Cako e zbulon për herë të parë, tregon se kush e krijoi në të vërtet flamurin me shqiponjën me dy koka

0
180

Konsipiracionisti Alfred Cako u pyet nëse ish-diktatori Enver Hoxha ka qenë ose jo pjesë e lozhës së Masonëve.

Për Cakon, Enver Hoxha kishte njohuri për mënyrën se si funksiononin masonët, por se nuk ishte pjesë e ndonjë lozhe.

Ai theksoi se në Shqipëri kanë qenë dy masonë në vitin 1940, por që u vranë nga komunistët. Ai shtoi se më pas Enver Hoxha shpëtoi dhe ia hodhi fajin Koçi Xoxes.

“Terenc Koçi. Xhevat Koçi. Masoneria botërore i ka tërhequr veshin Enver hoxha. Nuk e besoj në ishte, po e ka njohur fuqinë e tyre.

Cako theksoi se edhe në botë flamujt me shqiponjën me dy koka janë krijuar me ndikimin e masonëve. “Mendohet se lozha e masonëve që mbahej në Selanik ka ndikuar në flamurin shqiptar’, theksoi Cako te “Rrethi Katror”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here