Kapja e ”Kasapit të Bosnjës”, e tradhtoi unaza që mbante në gisht

0
62

Detaji që çoi në arrestimin e ”Kasapit të Bosnjës”, ka qënë unaza që ai mbante në gisht.

Ky detaj ka bërë që informatori i policisë të identifikonte Ratko Mladic, pasi unazën me gur te çmuar ai e kishte që në kohën kur ai ishte komandant i ushtrisë në Republika Srpska.

Në unazë duket sikur është koka e një kufome e cila ngjan me ato të Egjiptit dhe në cepat e saj ka dy gurë të çmuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here