Kush e pëlqen jetën në Bllok? Graciano dhe Shqipja: Edhe ata që jetojnë aty, largohen për në…

0
63

“Jeta jashtë Bllokut” është tema që u diskutua ditën e sotme në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”, në Top Channel. Pyetjet që u ngritën ishte çfarë ndodh në periferinë e Tiranës? A duhen paragjykuar njerëzit që jetojnë në periferi?

Graciano tha se Blloku nuk frekuentohet më nga personat që rrinë afër, por nga ata që qëndrojnë në periferi se i pëlqen ai stil jetese. Ndërsa Shqipja tha se është bërë si lloj boomerangu.

Graciano: Ato që rrinë në periferi e frekuentojnë më shumë Bllokun sepse i pëlqen ai stil jetese. Ndërsa ata që kanë qëndruar në Bllok për shumë vite, as nuk duan të shkojnë në Bllok, por shkojnë në periferi për të pasur qetësi dhe për të ndejtur rehat me miqtë e tyre.

Shqipja: Është bërë pak a shumë një lloj boomerang-u.

Top Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here