Bëhuni gati! Ndryshimi i madh që po përgatit WhatsApp për të gjithë përdoruesit

0
74

Aplikacioni më popullor i mesazheve, WhatsApp thuhet se po përgatit një ndryshim të madh. Bëhet fjalë për mesazhet zanore për përdoruesit e iPhone dhe Android.

Aplikacioni do të tregojë format e valëve teksa po regjistroni audio. Por këto ndryshime janë ende në testim dhe nuk janë ende në dispozicion të përdoruesve të iPhone dhe Android.

ËABetaInfo mundi që të marrë një demo të këtij funksioni që po përgatitet nga ËhatsApp. Pjesë e këtyre ndryshimeve është edhe fakti që përdoruesi mund të ndalojë regjistrimin që po bën dhe ta dëgjojë përpara se ta dërgojë.

Pasi të keni përfunduar, do t’ju shfaqet një buton blu në mënyrë që ta dërgoni ose ta fshini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here