Burrnesha e vetme në Malësinë e Madhe, njihuni me historinë e 55 vjeçares nga Kelmendi

0
99

Ajo quhet Gjustina Grishaj, por askush nuk e njeh me këtë emër.

55-vjeçarja ka hequr dorë nga gjinia e saj e u betua për virgjëri të përjetshme kur ishte 23 vjeç e vendosi të merrte të gjithë veçoritë që karakterizon një burrë në një kohë patriarkale kur gruaja trajtohej si pronë e burrit.

E me dëshirën e saj ajo u kthye një burrneshë.

Ajo është burrnesha e vetme e mbetur në Malësi të Madhe dhe vazhdon beson te zgjedhja e saj.

As zemrën as mendjen nuk e ka sprovuar me ndjenjat e dashurisë për dikë të veçantë, por për të dashuria është më universale. Edhe pse familja për Dunin është më e rëndësishmja, ajo nuk preferoi ta krijojë vetë një familje të saj!

Bashkangjitur gjeni intervistën e plotë të realizuar nga Top Channel./ KultPlus.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here