I nxehti afrikan të mërkurën “shkrin” Greqinë, a preket Shqipëria?

0
120
Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011. ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ

Ditët me mot të freskët do të zgjasin shumë pak dhe në mesin e javës që vjen pritet që të rikthehen temperaturat e larta. Shqipëria, por edhe vendet e tjera fqinje, mes të cilave Greqia po përjetojnë një fundjavë të freskët, por nga e marta temperaturat do të fillojnë të rriten.

Shërbimi Meteorologjik i Greqisë thekson se rritja do të fillojë nga e marta dhe të mërkurën e 14 korrikut temperatura pritet të arrijë 40 gradë. Vala e të nxehtit afrikan pritet që të prekë edhe Shqipërinë.

Java që nis nesër parashikohet që të premten të mbyllet me një ulje të lehtë temperaturash./ Abcnews.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here