Deputeti serb i bën thirrje qytetarëve: Mos i kaloni pushimet në Shqipëri!

0
99

Dragan Markoviç aka Palma, kreu i partisë ‘Serbia e Bashkuar’ dhe një partner i koalicionit Partia Progresive Serbe (SNS) në pushtet, u bëri thirrje bashkatdhetarëve të tij që të mos i kalojnë pushimet e verës në Shqipëri.

Sipas ‘Rs.n1, Markoviç shprehet se nuk mund ta kuptonte se si dikush mund të shkonte në vendin i cili “nxiti gjithçka që shqiptarët e Kosovës u bënë serbëve”.

“Unë nuk mund ta kuptoj dikë që thotë -‘ kam një kohë të këndshme në Shqipëri.’

“Ne nuk duhet ta shesim Golgotën që përjetuam si në Luftën e Parë dhe të Dytë Botërore dhe në ngjarjet e fundit në Kosovë, kur u kryen krime të tmerrshme kundër serbëve dhe kur të gjithë serbët u dëbuan falë Shqipërisë.”, tha Markoviç.

Markoviç është i njohur si një promovues i turizmit në Greqi dhe i merr njerëzit e Jagodinës rregullisht në Halkidiki, në kurriz të buxhetit të qytetit.

(a.b)/dosja.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here