Flamur Noka nuk e “tradhëton” Berishën: Është vendim individual i kryetarit

0
94

Sali Berisha është njeriu më proamerikan, themeloi PD dhe u ngrit kundër regjimit me vlerën amerikane në shpirt. Kështu u themelua PD. Jetoi për 30 vjet. Busulla ka qenë një dhe një orientimi euroatlantik.

Vendimi i Blienken, Berisha ka marrë një vendim, një qëndrim ka kërkuar të mos përfshihet PD në betejën e tij por përjashtimi është mohim i PD dhe themelimit të parimeve. Është të mohosh suksesin e kësaj force. Është vendim individual i kryetarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here