Mikela ia thotë troç Edit pas përplasjes me Adën: “E kam gjoksin silikon”

0
63

Pas debatit që pati Ada me Edin për shkak të operacioneve plastike, Mikela ka zgjedhur ta provokojë duke i bërë pyetjen nëse do të donte të dilte me të.

Pasi Edi pranoi, Mikela reagoi duke i thënë se ka bërë gjoksin silikon. Pas kësaj, ai zgjodhi të justifikonte faktin se kërkon femra origjinale dhe faktin që pranoi takimin me Mikelën duke thënë se ka femra që i shkojnë ndërhyrjet.

Mikela: Edi, do dilje me mua në takim?
Edi: Nëse do ma jepje mundësinë, po.
Mikela: E kam gjoksin silikon vlla.
Edi: Disave i ka hije.

Mikela: Je shumë gabim. A doje femra origjinale?
Edi: Janë disa vajza që bëjnë diçka dhe është punë e shijes siç më pëlqen mua. Po marr shembull që bëhet nga fillimi në fund, kur shihet një njeri i bërë, mua nuk më pëlqen. Nëse ka vetëm diçka që nuk duket, është diçka tjetër.

Top Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here