“Me kë më ngatërron mua ti?!”/ Gazetari i bën pyetjen provokuese, Stefi Prifti i kthehet keq

0
118

Këngëtari Stefi Pirfti ka reaguar i revoltuar ndaj një pyetjeje provokuese që i ka bërë gazetari i emisionit ‘Expuls’.

I pyetur nëse ka një luftë mes brezash mes këngëtarëve, pasi ka të rinjtë që thonë se këngëtarët e vjetër iu kanë zënë vendin në festivale, Stefi dha një përgjigje të prerë.

Pjesë nga debati:

Ronaldo Sharka: Kjo l ufta mes brezash… Mos ndoshta për shembull ato thonë që Endri dhe Stefi na kanë zënë festivalet nuk lënë radhë.

Stefi Prifti: Unë i dua shumë të rinjtë dhe i kam mbështetur shumë. Na kemi zënë tregun e club-eve? S’e thamë këtë! Kurrën e kurrës? Mua s’më zë tregun askush madje sikur Michael Jackson të ngjallet. Më kë më ngatërron ti mua?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here