Cila fytyrë ju duket më e lumtur? Përgjigja zbulon se si funksionon truri juaj

0
67

Cila anë e trurit tuaj është më aktive dhe çfarë do të thotë, mund ta zbuloni me ndihmën e këtij testi të thjeshtë.

Me anë të këtij testi të thjeshtë mund të zbuloni se cila anë e trurit tuaj është më aktive. Hidhini një sy ilustrimit të bërë nga “Italia Feed” dhe zgjidhni fytyrën që mendoni se është më e lumtur: majtas apo djathtas.

Në të majtë

Ana juaj e majtë e trurit është më aktive. Ju i zgjidhni detyrat me anë të logjikës, gjuhës dhe me anë të të menduarit analitik. Ana e majtë e trurit është më e mirë në:

– gjuhë

– logjikë

– mendim kritik

– numra

– arsyetim

Në të djathtë

Ana juaj e djathtë është dominuese, gjë që tregon se jeni të mirë në detyrat ekspresive dhe krijuese. Disa nga tendencat dhe aftësitë që lidhen me gjysmën e djathtë të trurit janë:

– Njohja e fytyrës

– shprehja e emocioneve

– leximi i emocioneve

– muzika

– ngjyrat

– fantazia

– kreativiteti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here