MODERATORJA E NJOHUR: “MË KANË NGACMUAR SHUMË BURRA TË MARTUAR ARTISTË, SA FAMILJE DO KISHA PRISHUR UNË…”

0
103

Moderatorja Ester Bylyku ka thënë se shumë prej artistëve meshkuj që ajo fton në emisionin e vet, e kanë ngacmuar, duke e ftuar në takime. Por ajo thotë se i ka refuzuar, ndërsa nuk pranoi t’i përmendë me emër pasi do të prishte shumë familje.

“Po, më kanë ngacmuar artistë të martuar dhe une i kam thënë jo. Madje në një puntatë më kanë pyetur për emrat e artistëve të famshëm që më kanë ngacmuar, dhe iu thashë se nuk tregoj, sepse nuk dua t`i prish familjen”, ka thënë Ester.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here