Pasi mbushi kabinetin me gra, Rama bën dallim gjinor dhe mes studentëve: Vajzat i bëjnë punët vullnetare, djemtë sa të bjeri zilja ikin

0
74

“Duke iu falenderuar shumë, po e lë aty ku e nisa. Ju nëse keni diccka që e keni merak, mos hezitoni ta cconi. E dyta, cilido prej jush apo cilado prej jush që flet për vullnetarizimin që do të donte të komunikonte për këtë dhe nëse do të donte të merrte informacion apo do të cconte informacion, do të ishte shumë e falenderuar apo i falenderuar.

Kryesisht do të ishte shumë e falenderuar, pasi vajzat i bëjnë këto punë kryesisht, ndërsa djemtë kur bie zilja ikin dhe nuk kujtohen më cca u tha, përgjithësisht. Nuk e kam asgjë kundër me gjininë tonë konkretisht por në parim. Shumë faleminderit!”, u shpreh Rama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here